Ipotpal logo header

ипотпал новини 14

ипотпал новини 14 ипотпал СЕО играта на ипотпалите с гоогле

Грубата игра на ипотпал състезателите

Както често се случва и в тази игра имаме ипотпал исти, кото пипат грубо. Грубияни наречени Ипотпали - бутнатнаха ми сървърчето и Гооглата

ипотпал новини 14 Ипотпал, Стани ипотпал Блогър. Ипотпал Блог обществото приема нови членове.

Ипотпалист име: Иво Апостолов с прякор: ivo.apostolov записан с входящт номер 15 със страница: joomla-bg.com. Изказване или анализ: Ипотпал, Стани ипотпал Блогър. Ипотпал Блог обществото


Грубата игра на ипотпал състезателите

Пари

Пари в този ред на мисли означава - знаци, хартиени от някъкъв друг материал, които служат за разменна монета във съвременното общество. Да кажем, че пари те са нещо ценно бихме излъгали. Ценне е трудът, чрез който сте се сдобили с тях. За съжаление пари те служат за размяна не само на блага и ценности, но и на човешки живот. Това вече е малкия шанс във съвременния живот. Шанс, който малко хора биха изпуснали -> съответно биха се продали. В покупката и продажбата няма нещо лошо тъй или иначе всичко се купува с пари. В тази поговорка не намирам противоречия освен това, че има наистина неща на този свят, кото не се купуват с пари.
Вие бихте ме запитали, кои са те? Аз не бих ви отговорил, щом не знаете за тях то бихте ми се изсмели тъй или иначе.
Та така Пари Пари и Пак пари. Ми пожелавам на всички, които са ламтели и имат много пари да си ги държат ЗАВИНАГИ с тях. Така са правили и в древни времена, доволни са хората както виждам.
Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


Флопита или така наречените дискети

В тази статия ще разгледаме Флопита или така наречените дискети през 1991 година. Да драги ипотпал читатели има и такива носители на информация. В наше време ако не си счетоводител няма и да разблереш какво е това дискета пък камо ли къде се пъха. Това е породено от огромните средства, които държавата ни (милата родна България) е изхарчила във създаването на система за информационно обслужване. Система има и тя работи така както е създадена. Затова и ДДС-то ни се предава на този "пресен" носител на информация. Това е като водата наливана в пустинята, която кротко си се процежда във земята между песачинките. Колкото и да сипваш няма да стигне. Такава си ни е и държавичката, закони има - няма кой да ги спазва. Политика има - няма политици. Здравна каса има - здраве няма. Мобилни оператори бол, за съжаление няма свързаност. И още ред ред примери .

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


ипотпал спекулации

В тази статия ще разгледаме ипотпал спекулации те и/или Истинността в тези ипотпал статии. Разбира се, че те не са истина и са предназначени само и единствено за да се спечели това така успорвано сео сътезание. Хора та да не би да мислите, че държавата ни е толкова зле. Истината е, че само икономическа та криза я клати толкова силно иначе сме си Бонбонче. Има доста директиви, които се спускат отгоре от така наречения ЕС, които ни притискат и натискат ++ финансовата криза и ето го и чудото. България може и да вземе да се оправи. Но това ще го видим в последствие. За момента е само светлина в тунела.
Днес ми казаха страхотен виц за ускорител на елементарни частици. Тук тунела играе ролята на ускорител.

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


Държавата на парадоксите

В тази статия ще разгледаме България или така наречената страна на парадоксите. Само тук можете да видите едно цветущо племе, кото си мисли, че управлява но всъщност го водят за носа.
Народа си мисли, че има право на избор. О драги народе ти нямаш право на избор. Няма обратен вод на недоверие, няма референдом няма никъква проява на допускането Ви до избор. Тук няма значение дали човека от народа е червен, син или зелен или там каквато дъга си изберете. Тук седи въпросът принципно. Вникнете в тези мои изказвания, кото са факт: Факт е, че ние нямаме осъден политик освен може би по педофилски проблеми, но дори и за този Инцидент се спори. Ние нямаме осъден кмет - имаше един селски кмет, който май май щяха да го съдят, но това е май май. За каква демокрация, за какви глупости претендирате. Та нали в държавите дори и най-уредените (България за съжаление е далеч далеч от уреденост) има хора, които бъркат. Тук можете да се замислите, защо всяка партия плюе другат, но това е докато се качи на власт и после пак отначало и пак и пак.
Аз от 10 години ходя да гласувам и то гласувам по съвест. Пускам една празна бюлетина в урна та просто за да не ми се зачете гласът и това е.

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


здравна каса

В тази статия ще разгледаме здравна каса в България. Това драги читатели за да разберете какво означава трябва да го погледнете от зад на пред. Какво имам в предвид: Това първо е Каса и после е всичко друго но не и здравна. Здравните осигуровки в България възлизат на 200 лв. годишно на средния човек. Ако човек не се разболява в продължение на 5 години то може да си позволи отсядане в пансиона наречен Здравна клиника. Ако ли пък се разболее след тези пет години то Отдръжките от заплатата му стигат точно за 10 дни годишен престой в болнично заведение и то ако си позволи разходите марли, катетри, превръзки и т.н.т Така наречените консумативи. Консумативи свързани със Живот. Та така в България се стига до парадокса, че хем си плащаш хем трябва да си платиш за да живееш.
Не напразно България я наричат страна на парадоксите, нали?

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


ипотпал баня

Дойде времето за къпане на повечето от нас Ипотпал играчите. Все пак това е една първична баня, която само дава затъркване на нещата. Защо е първична? И защо дава само затъркване? На тези въпроси отговора е следния: Защото тази баня е силно ненавременна и се развива преди основното къпане, което е след 2 месеца. Макар и да е предварителна тази ипотпал баня ме докара до състоянието да си взема студен душ и да преосмисля някои СЕО неща. Дали сео то е изкуство или е силова атака върху гугъл? На този въпрос ще отговоря след като се съвзема от студения душ

Застраховка като спестовен влог СЕО оптимизация за вашата интернет страница Ремонт на мотори и скутери за безпроблемна експлоатация Айкидо и пътят Бушидо

подробно търсене в тази СЕО страница ипотпал новини 14

Секция предоставя възможност да потърсите информацията, която ви е необходима. Разбира се ако това ви е необходимо. Ако харесате нтернет страничката ми можете да я добавите във вашите любими места.


Ляв ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница Десен ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница

В тази ипотпал страница - ипотпал новини 14, има 0 броя Ипотпал мнения

За да видиш всичките 0 коментара натисни тук:


Добави коментар за ипотпал новини 14
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Ипотпал забранява УРЛ в Коментарите :

Има грешка в ипотпал мнението ви
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
Ляв ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-14.html тази сео страница за великата игра ипотпал Десен ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-14.html тази сео страница за великата игра ипотпал