Ipotpal logo header

ипотпал новини 13

ипотпал новини 13 ипотпал СЕО играта на ипотпалите с гоогле

Ипотпал класация

Класирането в SEO играта ипотпал Ипотпал класация


Надявам

ипотпал новини 13 форум за ипотпал

Ипотпалист име: Радостин с прякор: rado записан с входящт номер 1 със страница: ипотпал.com. Изказване или анализ: bbPress Template-driven PHP/MySQL forum software developed by the creators of WordPress. Или с две


Ипотпал класация

Зелен апел

Да направим зелен а гората, а не само зелен и лаптопи-ипотпали.
Може би някои от вас си спомнят, че преди 3 години бях пуснал информация за една красива инициатива за засаждане на дръвчета.
Тази инициатива се организира от мои приятели и тази година ще бъде осъществена отново.
Саденето ще бъде над Войняговци (в района на Нови Искър). Датите които са определени са 10 и 17 Април 2010.
От инструменти няма нужда - лесничейството ще ги осигури.
Който има желание да се включи в мероприятието, нека изпрати мейл на един от следните адреси:
Първа поща или
Втора поща
който да съдържа следната информация: име, мейл за връзка, за коя от двете дати ще участва.
Повече информация за тази прекрасна зелен а инициатива прочетете тук: Гората са дробовете на Земята


Няма грешки в ипотпал

В ипотпал няма грешки. Той се движи спрямо определените от бога Гоогле закони. Виж в ипотпал има понятието немарливо свършена работа. Как така ще ме запитате? Елементарно бих ви отговорил. Продължавам да твърдя, че СЕО-то е само представяне на контента така, че гугъл да го намери по-лесно. Но гоогле-то е достатачно умно за да си намери контента и без да му го представяте дради ипотпал читатели. Най-малкото съм сигурен, че съществува система за засичане на потребителите, които идват върху вашия сайт. Гугъл дори и да няма ИИ може да определи, кой сайт е ценен и кой не. Тук въпросът седи във така безценния ресурс време. Кога и как никой не казва и дори аз си трайкам, но факт е че чичко Гугъл знае всичко.

Надявам се тази ипотпал статия за Няма грешки в ипотпал да ви е от полза.


Близката 1991 и HDD или хардовете

Близката 1991 и HDD или цените на хардовете тогава. Драги читатели надали си спомняте, когато ХДД-та бяха с отделни контролери. А цените им помните ли? Космически цени за новтите технологии. 40МБ харддиск струващ 240$ без контролера за него. За тази цена в момента ще си купите напълно работещо ПЦ. Как е възможно това чудо. Чудото се нарича еволюция. Вярно е че информационната еволюция е много по-бърза от човешката макар, че с това ГМО (генно модифицирани организми) може и човешката да се забърза страшно. Друг е въпросът, че в България времето е спряло и то е спряло тотално на Феотдалните взаимооотношения. А може би в БГ е измислена машина та на времето.

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


Младите престъпници на България

В тази статия ще разгледаме Младите престъпници на България. Какво се вкючва в това понятие престъпник. Това е съкращение на човек, който нарушава закона. Закона както знаете е един за всички, но просто някои използват вратичките (аз бих казал портите) в него за да се измъкнат безнаказано. България в момента търпи голямо развитие на тема престъпност и съдебна система. Но драги ипотпал читатели да се вкарват в затвора малките деца, които гледат филми по втория начин, вместо да се вкарат икономическите гиганти на топло ми се струва меко казано смешно. Смях ме напушва и когато се изкараме по-бели от белите а то като се обърнеш едно такова дибидюс черно. Кой ли не дойде в тази държавица да я оправя и то като се позамислите добре си я оправяха! Едно неможе да му се отрече на Бат Бойко -> има промяна. Тук не казвам за добро или за лошо, но промяна има. Всяко нещо което изважда от равновесие дадена система означава, че има въздействие. Пак да кажа, че не коментирам дали това действие добро или лошо. Все пак когато разбъркаш джибрите те разбира се че вонят. Наздраве.

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


глас на ипотпал

Какво е ипотпал? Това драги читатели е начин да накараш някой да ви чуе. В нашия случай това е гугъл, но чрез него ние се стремим да ни чуе целия свят или както в този случай в частност Гугъл България. Някои казват, че е СПАМ други пък, че е изкуство, аз съм от вторите почитатели на СЕО-то. Просто смятам, че други хора завиждайки в незнанието си как да направят нещата го оплюват с гръмкото име СПАМ.
Гласът на ипотпал е насочен във самото състезание без да се откланя от него. Той се използва само и единствено за целта на това състезание и тази цел е да станеш номер 1 в гоогле.бг при търсене на името ипотпал. Това драги читатели е призвание и радост за човека, който би го спечелил. Това е като приза на Оскарите - има много номинирани, но уви само един печели оскар в дадена категория .
Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


9 почистване на гугъл в ипотпал

Факт е и поредното (девето) почистване на гугъл за терминът ипотпал в неговия СЕРП. Този път гугъл прояви по-голямо упорство във разчистване на резултатите и ги намали от близо три милиона на петстотин хиляди ипотпал резултата. Това ме учуди много, защото досега разчистването винаги се е движило към 50 процента от ипотпал резултатите. Този път обаче останаха само 20 процента от резултатите в СЕРП. Обяснението на този страннен феномен може да се дължи на изгарянето на дата центърът на БТК и/или на непотдържането на безкайните линкове сътворени от Ипотпал братството. Но както и да е важни са крайните резултати, а за причината можем само да кажем гугълски му работи. Базирайки се на фактите по-горе аз лично на тях отдавам танцуването на гоогле, което пак започна и е силно изнервящо предполагам за ипотпал фаворитите, които в момента са на върхът в СЕРП .

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.

Застраховка като спестовен влог СЕО оптимизация за вашата интернет страница Ремонт на мотори и скутери за безпроблемна експлоатация Айкидо и пътят Бушидо

подробно търсене в тази СЕО страница ипотпал новини 13

Секция предоставя възможност да потърсите информацията, която ви е необходима. Разбира се ако това ви е необходимо. Ако харесате нтернет страничката ми можете да я добавите във вашите любими места.


Ляв ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница Десен ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница

В тази ипотпал страница - ипотпал новини 13, има 0 броя Ипотпал мнения

За да видиш всичките 0 коментара натисни тук:


Добави коментар за ипотпал новини 13
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Ипотпал забранява УРЛ в Коментарите :

Има грешка в ипотпал мнението ви
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
Ляв ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-13.html тази сео страница за великата игра ипотпал Десен ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-13.html тази сео страница за великата игра ипотпал