Ipotpal logo header

ипотпал новини 12

ипотпал новини 12 ипотпал СЕО играта на ипотпалите с гоогле

Поредното покачване на СЕРП резултатите за думата Ипотпал

344 000 Ипотпал резултата. Продължават да се качват тези СЕ резултати.

ипотпал новини 12 Ипотпал, Стани ипотпал Блогър. Ипотпал Блог обществото приема нови членове.

Ипотпалист име: Иво Апостолов с прякор: ivo.apostolov записан с входящт номер 15 със страница: joomla-bg.com. Изказване или анализ: Ипотпал, Стани ипотпал Блогър. Ипотпал Блог обществото


Поредното покачване на СЕРП резултатите за думата Ипотпал

Цени на ипотпал лаптопи

Нека да се върнем в близката 1991 година и да видим цените на лаптопи те-ипотпал тогава.
Нотебоок-ипотпал през 1991 година е имал следните характеристики:
Процесор интел 386СХ което ще рече 386-ца без копроцесор или с две думи операциите на този ипотпал с плаваща зашетайка му куцат и то доста. Тактова честота от 16 мегахерца господи каква мощ какво нещо.
Два мегабайта да повтарям мегабайта оперативна памет РАМ и 40 мегабайта твърд диск
Много пасивна матрица на екрана, която ако го погледнете от различна гледна точка освен централната нищо няма да видите.
Видеокартите тогава бяха 2Д ускорители и тя потдържа 640х480.
Има си флопи и клавиатура от 81 клавиша.
Всичкото това драги ипотпал читатели сте можели да придобиете през 1991 година само за 2190 долара.
За по-незапознатите ще вметна само, че този ипотпал не става за нищо при съвременните изиквания на софтуера към хардуер а
Линк към тогавашна оферта за лаптопи можете да видите тук История на лаптопите-ипотпали
Надявам се тази ипотпал статия за Цени на ипотпал -лаптопи през 1991 година да ви е от полза.


Проверка на здравноосигурителен статус от ипотпал

Бих искала да обърна внимание на следния факт.
От 01.02.2010 г. влезе в сила изменението на чл. 109 от Закона за здравното осигуряване, който гласи:

Чл. 109. (1) Здравноосигурителните права на лицата, които са длъжни да внасят осигурителни вноски за своя сметка, се прекъсват, в случай че лицата не са внесли повече от три дължими месечни осигурителни вноски за период от 36 месеца до началото на месеца, предхождащ месеца на оказаната медицинска помощ. Лицата с прекъснати здравноосигурителни права заплащат оказаната им медицинска помощ.
(2) Здравноосигурителните права на лицата по ал. 1 се възстановяват, при условие че лицето е заплатило всички дължими здравноосигурителни вноски през последните 36 месеца.
(3) Здравноосигурителните права на лицата по ал. 1 се възстановяват от датата на заплащане на дължими те вноски по ал. 2, като сумите, платени за оказаната медицинска помощ, не се възстановяват.

В тази връзка служители, които в предходните 36 месеца имат незаплатени здравни вноски по различни причини, няма да могат да ползват безплатна медицинска помощ при личните си лекари, съответно лекарите ще отказват да им издават болнични листа и лицето няма да получи обезщетение за времето на нетрудоспособността си. Времето на това отсъствие ще трябва да бъде отразено като платен или неплатен отпуск.

На страницата на НАП, на този адрес всеки от вас би могъл да си провери здравноосигурителния статус, и ако има прекъснати права да ги възстанови като заплати дължимите вноски.
Надявам се тази ипотпал статия за проверка на здравноосигурителния статус на лицата в България да ви е от полза.


Телефонен указател и правна рамка

В тази статия ще разгледаме правната рамка на телефонните указател и в България. Както знаете един телефонен указател има огромно количество от лични данни в него. Съответно той е извън закон а за закрила на личните данни. Макар и информацията в него да е морално остаряла или с други думи казано телефонни указател и не са издавани от 91 година насам. Давността на информацията в него е с 20 години в миналото, но въпреки това се оказва, че Телефонния указател, който държавата Ви е продала преди 20 години е незакон ен и това прави притежателите на такъв указател престъпници. Не е хубаво драги читатели да имате такова ипотпал указател че, за което могат да ви осъдят. Или за да го легализирате трябва да кандидатствате за регистар на лични данни. С две думи трябва да се обявите, че ще ги съхранявате съвестно, като за целта трябва да имате минимум желязна каса със секретна ключалка и недей си боже да ви притрябва указател я тогава отключвате гледате заключвате на сигурно място така секретните "публични" данни.
Това се отнася за всичките телефонни указатели: телефонен указател софия, телефонен указател варна, телефонен указател burgas, телефонен указател пловдив, телефонен указател русе и така на татак.
Всъщност това беше и причината да ми спрът комисията за защита на личните данни 1 ден интернет връзката, с което излязъх от борбата за първото ипотпал място. Надявам се тази ипотпал статия на тема правна рамка за тел. указател да ви е от полза.


Автовозен транспорт

В тази статия ще разгледаме какво представлява автовозния транспорт. Автовозния транспорт, както във всеки друг транспорт превозва товари от точка А до точка Б. Тук обаче се превозват автомоблили или големи автомобили наречени камиони със специални платворми, на които се товарят Леки или Тежки автомобили и по този начин камиона превозва тези автомобили от точка А до точка Б. Както всяка транспорт на дейност и тук тази услуга се извършва срещу заплащане. Заплащането се сформира от редица фактори. Най-главните от които са Дестинацията или Разстоянието между точка А и точка Б. Пътните такси, които трябва да се платят за изминаване на това разстояние. Разхода на гориво на камиона превозвач и още много други фактори.

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


авто части и ипотпал

В тази ипотпал статия ще разгледаме авто мобилите и фирмите, които продават авто части за тези тъй безценни помощници на човека. Както се казваше в една реклама в един авто мобил има 5000 части. Сега само си представете колко ли са авто части те по света за различните марки, модели и години коли? Милиони, Милиарди бих казал стотици хиляди. На българският ипотпал пазар според мен най-добрата фирма по любимия ми критерий цена/качество е Основната вносителка на японски и европейски авто -части Евро07. За повече информация за магазинната мрежа на тази фирма посетете този СЕО линк - Основна вносителка на японски авто-части за автомобили

Надявам се тази ипотпал статия да ви е от полза.


Ипотпал отворена система

Ипотпал общността е затворена до 160 регистрирали се участника и подмножеството от съмишленици на тези участници. Всички хора не участват в търсенията на думата ипотпал в гоогле.
От друга страна системата трябва да бъде отворена - хората трябва да научават за играта ипотпал и в последващи игри е възможно и трябва да се очаква прилив на нови СЕО състезатели.
За отразяване на статистики на играта и играчите както и за хронологични данни е необходим софтуер, който да реализира ипотпал отворена система.
В нея трябва да могат да бъдат добавяни данни от документи, които не са съществували по време на нейното създаване и реализация. Лесно трябва да бъде и добавянето на нови ипотпал обекти и същности. Ипотпал системата трябва да може да се развива и обогатява чрез своя интерфейс .

Застраховка като спестовен влог СЕО оптимизация за вашата интернет страница Ремонт на мотори и скутери за безпроблемна експлоатация Айкидо и пътят Бушидо

подробно търсене в тази СЕО страница ипотпал новини 12

Секция предоставя възможност да потърсите информацията, която ви е необходима. Разбира се ако това ви е необходимо. Ако харесате нтернет страничката ми можете да я добавите във вашите любими места.


Ляв ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница Десен ъгъл на рамката за подробно търсене в тази СЕО страница

В тази ипотпал страница - ипотпал новини 12, има 0 броя Ипотпал мнения

За да видиш всичките 0 коментара натисни тук:


Добави коментар за ипотпал новини 12
Име на коментиращият :
Email на коментиращият :
Интернет страница :
Ипотпал забранява УРЛ в Коментарите :

Има грешка в ипотпал мнението ви
Въведете коректно полетата: email, име, коментар
Ляв ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-12.html тази сео страница за великата игра ипотпал Десен ъгъл на рамката за коментари в ипотпал-новини-12.html тази сео страница за великата игра ипотпал